Ref. BLANK2023163

Unieke woonst met bijgebouw en sfeervolle tuin in Zeebrugge

399.000
EUR
haus
4 SZ.
322 m²
Vereinbaren Sie einen Termin
Ihr Experte
Beau Pieters
Mehr zu
diese Wohnung
Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een uitzonderlijke woning in hartje Zeebrugge, gelegen in de rustige omgeving van de Heiststraat. Ondanks de rustige ligging geniet deze woning uitstekende verbindingen met zowel Knokke-Heist als Brugge, waardoor het de perfecte locatie combineert met bereikbaarheid.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door de inkomhal, compleet met een toiletvoorziening en ruimte voor de wasmachine. De leefruimte die volgt, badend in natuurlijk licht dankzij de overvloed aan raampartijen, biedt het een lichtrijke woonkamer waar het aangenaam vertoeven is.

Aan de achterzijde van de leefruimte bevindt zich een landelijk ingerichte keuken met moderne voorzieningen, waaronder een dampkap, vaatwasser, kookplaat en spoelbak. Op de eerste verdieping wachten twee ruime slaapkamers op u, samen met een badkamer voorzien van een ligbad en wastafel.

Via een uitneembare trap bereikt u de zolder, waar nog twee extra kamers en een douchekamer met wastafel te vinden zijn. De keuken leidt u naar de tuin, die tevens toegang biedt tot de achterbouw. Deze ruimte, ideaal voor zelfstandige beroepsuitoefening, en de bereikbare garage vanaf de Kustlaan maken deze woning een perfecte opportuniteit. Een grote troef van dit eigendom is dat er ook zonnepanelen aanwezig zijn.

Of u nu op zoek bent naar een investeringseigendom of een ruime woonst, deze woning biedt beide mogelijkheden. Aarzel niet en leg meteen uw afspraak vast om deze unieke eigendom te ontdekken. Hier wacht een harmonieus samenspel van comfort, stijl en functionaliteit op u!

  • stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Details zu
die Wohnung
    Vorteile
Allgemeine Informationen
  • Allgemeiner Zustand
    bezugsfertig
  • Erdgas
    vorhanden
  • Zentralheizung
    vorhanden
  • Fußbodenheizung
    vorhanden
  • Garten
    vorhanden
Technisch
Gesamtfläche
322 m²
Wohnfläche
252.5 m²
Katastereinkommen
in Anfrage
Hochwasserempfindlichkeit (Wallonien, Brüssel)
Kein hochwassergefährdetes Gebiet
P-Score
Keine Angabe
G-Score
Keine Angabe
Energieausweis ref.
20231107-0003028463-RES-1
Energieausweis Kategorie
C
Energieausweis
278 kWh/m²
Städtebau
Baugenehmigung
nein
Erschließungsgenehmigung
nein
Vorkaufsrecht
nein
Hochwassergefährdet
nein
Vorladung wegen
städtebaulicher Vergehen
nein

Sie finden nicht das Passende?

Wenden Sie sich an unsere lokalen Experten. Sie helfen Ihnen, ausgehend von Ihren Kriterien ein neues Eigenheim zu finden.
Hilfe bei der Suche nach meinem Traumhaus